Vägentilltresiffrigt

Vägentilltresiffrigt
mandusandersson.blogspot.com

fredag 13 januari 2012

1.15 h i Våffelspåret!

I dag åkte jag ut till Töva skidstadion för att testa deras spår. Det var kul att få lite omväxling från Södra berget. Men dra på trissor vilken jobbig tävling det blir på söndag. Första 6.5km går bara upp och ner. Sista 3.5km går på lägdor där det blåste ordentligt idag. Spåren var obefintliga på vissa ställen. Efter två såna varv kommer jag vara totalt slutkörd. Det kommer bli årets bästa intervallpass. Bara hoppas på en fin rygg att bita sig fast i.

En av backarna.

Det är i alla fall en publikvänlig tävling. Starten går på skidstadion sen går banan upp och ner tillbaka till stadion sex gånger innan lägdorna tar vid. Som sagt inte ett optimalt lopp för mig som vill ha hårda och flacka staktävlingar men ett gediget träningspass. 

2 kommentarer:

  1. Grattis till Examen och lycka till i morgon!!!
    Jäklar vad fort det gick innan du blev klar med delmål ett! Tyckte det var nyss ni drog till Sundsvall...

    Här snöar det äntligen och det verkar dessutom bli minusgrader några dagar framåt. Lääääängtar till snö. Har som tur e hittat till gymmets "stakmaskin" på sistone så armar o mage har i alla falll fått några duvningar när rullsidorna inte kunnat nyttjas.
    Sju veckor kvar på söndag:-) Om snön inte kommer nu kommer jag o våldgästar;-)

    Hörs/ LS

    SvaraRadera
  2. Tackar LS. Visst går tiden fort! Helt sjukt att dessa tre år är förbi. Förstår att du längtr efter snön men skiergen ger bra resultat sen i spåret. Du verkar träna hårt inför Vasan du med. Kul! Vilket led siktar du på?

    SvaraRadera