Vägentilltresiffrigt

Vägentilltresiffrigt
mandusandersson.blogspot.com

måndag 16 december 2013

Linda Forsström

IK Rex har fått en ny klubbmedlem och hon heter Linda Forsström. Jag träffade henne första gången under ett rullskidpass med Rex. Hon såg stark ut men sa att det var löpning som var hennes starkaste sida.

Hon var med i talanggruppen i finska skidlandslaget och en lovande skidåkare som ung då hon dessvärre drabbades av astma och tvingades lägga av. Nu är det dock nysatsning och åter dags för mästerskap. I januari åker hon till Österike för att delta i veteran VM. 



Träningsdosen ligger på cirka 5-6 dagar i veckan. Ibland dubbla pass och fokus har legat på löpning. Linda har sprungit Lidingöloppet 30km på 2.19 och det är inte vem som helst som gör hennes träningschema. Samme man, Rubin Mcrae, tränar även landslagstriatleten Lisa Norden i löpning.



Linda bor i Hammarby sjöstad och arbetar som träningsentreprenör. Anledningen att hon stötte på oss rexare är att hon har ett fritidshus i närheten av Tierp. För att läsa mer om henne och hennes projekt kan ni gå in på hennes hemsida Hammarbysjostad.info


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar